Céginformációs hírek


Hiteles céginformációt a CégTaláló.hu-tól

Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy egy-egy bejegyzett vállalkozással kapcsolatban azonnal szükségünk van a céggel kapcsolatos naprakész adatokra, információkra. 
... még több

Minden fontos információ egy dokumentumban a cégről: e-cégjegyzék

Egy cég alapvető és egyben fontos adatait nagyon hasznos átnézni, mielőtt szerződést kötünk velük. Ám nemcsak cég és cég közötti partneri kapcsolat esetén jó megismerni az információkat, hanem magánszemély és cég esetében is.... még több

Miért fontos az adószám ellenőrzése?

A Magyarországon vállalkozási tevékenységet végző magánszemélyek, illetve jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaságok és jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok részére a NAV által kiadott, 11 karakterből álló adóhatósági egyedi azonosító az adószám.... még több

Így lesz nyitott könyv egy cég minden adata

Ha szeretnél bővebben tájékozódni egy lehetséges új üzleti partnerről, vagy olyan cég honlapjáról rendelsz nagyértékű árut, amivel kapcsolatban nincs még tapasztalatod és meg szeretnél róla győződni, hogy kinek utalod a pénzedet, akkor érdemes kicsit utánanézni a cégnek. Ez könnyebb, mint gondolnád.... még több

Biztosra mennél szerződéskötés előtt? Segít a cégjegyzék!

Egy instabil gazdasági helyzetben érdemes meggondolni, mielőtt ismeretlen partnerrel kötünk üzletet. A cégjegyzékben minden fontos adat elérhető, aminek segítségével megalapozottabb döntést hozhatunk szerződéskötés előtt.... még több

Cégtörténet (cégmásolat) az elfedhetetlen cég múlt dokumentuma

A Cégtalálón már évek óta elérhető a cégtörténet - hivatalos nevén cégmásolat - dokumentum. Ezt a dokumentum

... még több

Cégtaláló mobilon is!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy szeptemberben elindult a Cégtaláló mobiltelefonon és tableten is működő megoldása. Az elmúlt 5

... még több

Céginformáció szolgáltatás tudnivalók

CégTaláló

A CégTaláló segítségével gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül beszerezheti bármely magyarországi bejegyzett cég hiteles és hatályos cégkivonatát, mérlegét, eredménykimutatását és névjegyét, magyar, valamint angol, német nyelven, mindezt közvetlenül az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat  céginformációs adatbázisából.

A cégdokumentumokat letöltheti honlapunkról digitális (HTML, es3, pdf) formában, de közhiteles cégkivonatot is rendelhet, amelyet postán vagy futárral kézbesítünk.

E-hiteles cégkivonat

E-hiteles cégkivonat egy elektronikus aláírással ellátott cégdokumentum, melyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel. Az E-hiteles cégkivonaton az aláírás fokozott biztonságú, ennek megfelelően a dokumentum bizonyító erejű. (bővebb információért kérjük, kattintson ide E-Hiteles cégkivonat minta)

Céginformáció 

A CégTalálón ezen kívül regisztráció nélkül böngészhet a magyarországi cégek adatbázisában, így megtudhatja, hogy egy adott cég be van-e jegyezve vagy sem, illetve indult-e a keresett cég ellen felszámolási- vagy csődeljárás. Hiteles, pontos találatot a cégjegyzékszám szerinti keresés ad! A cégkeresés a CégTaláló saját, frissített cégnév adatbázisban történik, melynek esetleges pontatlanságáét az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Tudnivalók a cégdokumentumokról

A CégTalálóról egyrészt letölthet online (digitális) cégdokumentumokat, és postai vagy futáros szállítással rendelhet közhiteles cégkivonatot is. Minden dokumentum hiteles, hatályos adatokat tartalmaz, és közvetlenül az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából származik. Az online (digitális, es3, vagy PDF formátumú) cégdokumentumokat közvetlenül letöltheti számítógépére, és azokat bármikor kinyomtathatja. Ezeken - lévén nem papíralapú dokumentumok - nem szerepel az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium vagy a Cégbíróság pecsétje.

Közhiteles cégkivonat

A közhiteles cégkivonat papíralapú dokumentum, szerepel rajta az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának pecsétje. Ezt postán, (elsőbbségi küldeményként) vagy futárral juttatjuk el Megrendelőinkhez.

Tapasztalataink szerint az online letöltött és kinyomtatva benyújtott cégdokumentumokat sok helyen elfogadják, de sok helyen ragaszkodnak a közhiteles cégdokumentumokhoz. Javasoljuk, hogy a megrendelés előtt kérdezze meg a befogadó intézményt, hogy ragaszkodnak-e a közhiteles cégkivonathoz, vagy elfogadják az E-hiteles cégkivonatot (mely bizonyító erejű), esetleg ugyancsak hiteles, onine letöltött (és később kinyomtatott) cégkivonatot.

Cégminősítés (Credit Check Riport)

Online rendelhet rendszerünkön keresztül cégminősítő riportokat is.
Megrendelését követően a cégminősítéseket a Risk Management területén piacvezető Dun & Bradstreet szakértői akár 5 órán belül eljuttatják Önnek. Cégminősítés további információ >>>

Tudnivalók a fizetési módokról

A bankkártyás fizetés: bármelyik bank által kibocsájtott, internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. Internetes fizetésre a Visa, Visa Electron, EuroCard és Mastercard típusú bankkártyák, az összes dombornyomású kártya, valamint az egyes bankok által speciálisan online fizetésre kibocsátott kártyák használhatók.

Online banki átutalás: A fizetés bármelyik bankból lehetséges. A szolgáltatás azonban csak a fizetési tranzakció nyugtázásakor teljesül. A nyugtázás függ attól, hogy milyen bankból, illetve mikor történik az utalás.

Készpénz: közhiteles dokumentum futáros kiszállítással történő rendelése esetén lehetőség van készpénzzel történő fizetésre is. A közhiteles cégkivonat árán felül a futár kézbesítési díja és az utánvét díja a Megrendelőt terheli.

Céginformáció megrendelés- további fontos tudnivalók

A rendszer sikeres fizetéskor a megadott e-mail címre is automatikusan elküldi a dokumentumot. A megrendelés és a fizetés minden lépésénél súgó segíti az eligazodást.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információ