Ismerje meg a partnercéget még szerződéskötés előtt!

A CégTaláló.hu oldalán egy kattintással még a szerződéskötés előtt lehetősége van céginformációkat szerezni arról a cégről, amellyel együttműködést tervez. 

Ha hatályos és hiteles cégadatokra van szükségünk, akkor azokat megvásárolhatjuk az oldalon.

A CégTaláló hiteles cégadatokat szolgáltat díjfizetés ellenében az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat cégadatbázisából. A hiteles cégadatok díja függ attól, milyen hitelesítéssel rendelik meg a cégdokumentumot.

A közhiteles dokumentum közokirat, mely a legerősebb hitelesítéssel rendelkezik. Az e-közhiteles dokumentum, (mely szintén közokirat) elektronikus formában is elérhető, azonnal letölthető. A papír alapú közhiteles dokumentumokat postán, vagy futárral kézbesítjük.

 

Céginformációk egy kattintásra

A cég lekérdezés során cégnév, adószám és cégjegyzékszám alapján kereshetünk rá a nyilvántartásban a bejegyzett cég cégadataira.

A találatban kapott cégre vonatkozó cégadatok és céginformációk az alábbiak lehetnek: székhely, az adószám, a cégjegyzékszám, az alapítás dátuma, valamint a TEÁOR és az esemény cégközlöny száma.

 

Ingyenes cégadatok és a Céginformációs szolgálat

Az ingyenes céginformációról szóló 47/2007. (X. 20.) IRM rendelet alapján a Céginformációs Szolgálat az oldalukon keresztül biztosítja a rendeletben meghatározott, egyes cégadatok megismerését. Az ingyenes céginformáció közhiteles okiratként nem használható fel, az csak tájékoztató jellegű, és nem minden adatot tartalmaz, ami egyébként a cégjegyzékben szerepel.

Azt is jó tudni, hogy az ingyenes szolgáltatásban elérhető adatok csak abban az esetben kerülnek frissítésre, amennyiben a cégjegyzékben bejegyzett adatokban a korábbi állapothoz képest változás állt be.

Ha a cég cégbíróságon nyilvántartott adataiban semmiféle változás nem történt, akkor a lekérdezés eredményeként kapott tárolt cégkivonat hatályosságának dátuma 1 hétnél korábbi lesz.

Ha az ingyenes lekérhető cégadatokon felül további, részletes és hatályos adatokra van szükség, néhány kattintás és díjfizetés után máris megrendelhetőek. Ezek lehetnek hiteles, e-hiteles és közhiteles dokumentumok is.