Cégtaláló mobilon is!

Címkék: , ,

Örömmel tájékoztatjuk, hogy szeptemberben elindult a Cégtaláló mobiltelefonon és tableten is működő megoldása. Az elmúlt 5 év során mintegy 3 millió látogatónak több, mint 100 000 cégdokumentumot kiszolgáló oldalunkat nem csak asztali számítógépről, hanem okostelefonról és tabletről is használhatja. A cégkivonat, mérleg, cégtörténet így már útközben is elérhető!

Cégtaláló - cégkivonat, mérleg, céginformáció már mobilon is

Piacvezető technológia elsők között

A Cégtaláló új technológiájának köszönhetően Önnek nem kell alkalmazásokat telepítenie, egyszerűen a böngészőben a felkeresi a www.cegtalalo.hu címet és az oldal intelligens módon alkalmazkodik az eszköz kijelzőjének méretéhez: pontosan azt a felhasználói élményt és szolgáltatásokat nyújtja mobilon vagy tablet gépen, mint a megszokott irodai számítógépén. A Cégtaláló ezzel a magyar weboldalak közül az elsők között használja ki a HTML5 szabvány és az úgynevezett responsive design által kívált lehetőségeket.

Mobil fizetés barátságosan

A mobiltelefonon a legnagyobb kihívás talán a fizetések gyors és egyszerű elvégzése. Erre a Cégtaláló már évek óta elérhető mobil vásárlást hívtuk segítségül, mely használatával a telefonszám megadását követően egy megerősítő SMS-el elvégezheti a fizetést. A böngészőbe visszatérve azonnal letölthető a hiteles cégkivonat, vagy a mérleg. E mellett a közkedvelt bankkártyás fizetés és az emelt díjas telefonos fizetés is elérhető mobilon és táblagépeken.

Azonnal megnyitható dokumentumok

Az Android, iOS és Windows Phone operációs rendszert használó telefonok és táblagépek külön alkalmazás telepítése nélkül képesek megjeleníteni a dokutmenomokat: a HTML és PDF formátumot a böngészővel, az Excel mérlegeket pedig a Documents To Go gyárilag telepített alkalmazással, Windows Phone-on pedig az Office mobilos változatával is meg tudja nyitni.

Milyen helyzetekben használhatja?

A Cégtaláló mostantól nem szegezi az irodai asztal elé, cégkivonatot, mérleget, cégmásolatot akár út közben, vagy egy tárgyalás közben is letölthet. Csak néhány példa, amikor sok fáradtságot, idő takaríthat meg:

  • A bankszámla nyitáshoz nem vit magával e-hiteles (es3) cégkivonatot. Mobilon rendelhet, és az e-mailben megérkező dokumentumot továbbíthatja közvetlenül a banki ügyintéső címére.
  • Tárgyalás közben kíváncsi egy cég előző éves mérlegére. Okostelefonján kb. 2 perc alatt letölheti és megnyithatja az Excel formátumú mérleget.
  • Szabadságon van, de cége tenderbeadása miatt közhiteles dokumentumot kell rendelnie. Tábla gépén kényelmesen megrendelheti a közhiteles dokumentumot futáros szállítással.
  • Szolgáltatás hiba miatt nem tud internetezni, csak mobil net elérése van telefonján. Bármely dokumentumot megrendelheti, és e-mailben is megkapja.
Kérjük írja meg, mikor segített Önnek, hogy a Cégtaláló mobilján is elérhető volt!

A mobil és táblagépes megjelenés folyamatos tesztelés alatt áll. Kérjük, ha működési, vagy megjelenésbeli hibát tapasztal, írja meg a kapcsolat oldalon keresztül!

Mennyire volt hasznos ez a tartalom?
* * * * *
5/5 (3 értékelés)

Céginformációs hírek