Cégtaláló mobilon is!

 

Piacvezető technológia elsők között

A Cégtaláló új technológiájának köszönhetően Önnek nem kell alkalmazásokat telepítenie, egyszerűen a böngészőben a felkeresi a www.cegtalalo.hu címet és az oldal intelligens módon alkalmazkodik az eszköz kijelzőjének méretéhez: pontosan azt a felhasználói élményt és szolgáltatásokat nyújtja mobilon vagy tablet gépen, mint a megszokott irodai számítógépén. A Cégtaláló ezzel a magyar weboldalak közül az elsők között használja ki az AMP szabvány lehetőségeit.

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés és online átutalás.

Azonnal megnyitható dokumentumok

Az Android, iOS és Windows Phone operációs rendszert használó telefonok és táblagépek külön alkalmazás telepítése nélkül képesek megjeleníteni a dokutmenomokat: a HTML és PDF formátumot a böngészővel, az Excel mérlegeket pedig a Documents To Go gyárilag telepített alkalmazással, Windows Phone-on pedig az Office mobilos változatával is meg tudja nyitni.

Milyen helyzetekben használhatja?

A Cégtaláló mostantól nem szegezi az irodai asztal elé, cégkivonatot, mérleget, cégmásolatot akár út közben, vagy egy tárgyalás közben is letölthet. Csak néhány példa, amikor sok fáradtságot, idő takaríthat meg:

  • A bankszámla nyitáshoz nem vitt magával e-hiteles (es3) cégkivonatot. Mobilon rendelhet, és az e-mailben megérkező dokumentumot továbbíthatja közvetlenül a banki ügyintéső címére.
  • Tárgyalás közben kíváncsi egy cég előző éves mérlegére. Okostelefonján kb. 2 perc alatt letölheti és megnyithatja az Excel formátumú mérleget.
  • Szabadságon van, de cége tenderbeadása miatt közhiteles dokumentumot kell rendelnie. Tábla gépén kényelmesen megrendelheti a közhiteles dokumentumot futáros szállítással.
  • Szolgáltatás hiba miatt nem tud internetezni, csak mobil net elérése van telefonján. Bármely dokumentumot megrendelheti, és e-mailben is megkapja.