Céginformációs hírek

Cégtaláló mobilon is!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy szeptemberben elindult a Cégtaláló mobiltelefonon és tableten is működő megoldása. Az elmúlt 5

... még több

Cégtörténet (cégmásolat) az elfedhetetlen cég múlt dokumentuma

A Cégtalálón már évek óta elérhető a cégtörténet - hivatalos nevén cégmásolat - dokumentum. Ezt a dokumentum

... még több

Előfizetés cégdokumentum szolgáltatásra

Előfizetés a céginformációs szolgáltatásra: cégkivonat, mérleg, cégmásolat névjegy rendszeres letöltése esetén.
Az előfizetést azoknak az Ügyfeleinknek ajánljuk, akik rendszeresen szeretnék igénybe venni szolgáltatásunkat, és nem akarnak minden egyes cégdokumentum letöltésénél a fizetéssel bajlódni. Amennyiben nem rendszeresen kívánja használni szolgáltatásunkat, kérjük, használja a főoldalon található keresőt, amely segítségével regisztráció nélkül tölthet le cégdokumentumot. Az cégdokumentumok előfizetéses árai kedvezőbbek az egyedi letöltésnél megadottaknál. A pontos árak és egyéb díjak megtekintéséhez kattintson ide.

Céginformáció előfizetés tudnivalók

Előfizetéses Ügyfeleink számára közvetlen hozzáférést biztosítunk az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisához oly módon, hogy egyszeri fizetéssel, az előre feltöltött összeg erejéig bármikor cégdokumentumokat tölthetnek le. Az előfizetés révén kizárólag online (hiteles) dokumentumok tölthetők le, papíralapú közhiteles cégkivonat az előfizetéses rendszeren keresztül nem rendelhető.

Az első használat előtt az előfizetéshez tartozó virtuális számlát legalább 25 000 Ft + ÁFA összeggel kell feltölteni. A későbbiekben a számla egyenlege bámikor növelhető, minimálisan 10 000 Ft + ÁFA összeggel. A befizetett összeg felhasználása nincs határidőhöz kötve, az összeg teljes egészében a cégadatok lekérdezésére szolgál, havi díjat nem számítunk fel. Előfizetéses Ügyfeleinknek az egyedi tranzakciókhoz képest jelentős kedvezményt biztosítunk.

Előfizetés, vagy tömeges céginformáció megrendelés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információ