Céginformációs hírek

Cégtaláló mobilon is!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy szeptemberben elindult a Cégtaláló mobiltelefonon és tableten is működő megoldása. Az elmúlt 5

... még több

Cégtörténet (cégmásolat) az elfedhetetlen cég múlt dokumentuma

A Cégtalálón már évek óta elérhető a cégtörténet - hivatalos nevén cégmásolat - dokumentum. Ezt a dokumentum

... még több

E-hiteles cégkivonat megnyitása

Az elektronikus aláírás

Az E-hiteles cégkivonaton az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása szerepel. Ez az elektronikus aláírás akkor érvényes, ha az e-hiteles cégkivonatot nem nyomtatja ki, hanem változatlan formában, fájlként juttatja el a címzetthez (ügyvédnek, banknak, hivatalnak).

Az e-hiteles cégkivonat megnyitása

Az e-hiteles cégkivonat tartalmát megtekintheti, ellenőrizheti felhasználás előtt. Ehhez a MICROSEC e-Szigno programjára lesz szüksége, melyet a www.e-szigno.hu oldalon, vagy közvetlenül a következő linkre kattintva tölthet le: http://srv.e-szigno.hu/menu/e-Szigno.exe

A letöltés után számítógépére telepítenie kell az e-Szigno programot. A telepítéshez indítsa el az imént letöltött e-Szigno_basic.exe nevű fájlt, majd kövesse a telepítő utasításait.

A telepítést követően az oldalunkról megvásárolt e-hiteles cégkivonatra duplán kattintva automatikusan elindul a MICROSEC e-Szignoprogram és megnyitja a cégkivonatot.

További részletes információkat az alábbi linkre kattinta találhat

E-hiteles cégkivonat részletes információk új ablakban

Az e-hiteles cégkivonat megnyitásához a Microsec E-szignó programjára lesz szüksége. Ha bank, ügyvéd számára kell a dokumentum, megnyitás nélkül email-ben, vagy pendrive-ra másolva továbbíthatja.

A megnyitáshoz kérjük kattintson a részletek gombra!

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információ