E-hiteles cégkivonat

Az E-hiteles cégkivonat online dokumentum, mely azonnal letölthető.

Az E-hiteles cégkivonat egy olyan hiteles cégkivonat, melyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel. Megtekintése az ingyenes e-Szigno programmal lehetséges. Az E-hiteles Cégkivonaton az aláírás fokozott biztonságú, ennek megfelelően a cégkivonat bizonyító erejű, de nem minősül közokiratnak.
Az e-Szignó program ingyenesen letölthető>>> 

Microsec szerepe az elektronikus aláírásban

MICROSEC tanúsítványa az elektronikus aláírás szolgáltatására: http://www.e-szigno.hu/e_szigno_tanusitvany.html
A Microsec e-Szignó programja biztosítja az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírását.
Az e-Szignóval aláírt Cégkivonaton az aláírás fokozott biztonságú, ennek megfelelően a dokumentum bizonyító erejű, de nem minősül közokiratnak.

Az elektronikus aláírásról

Ha valaki elektronikusan aláír egy dokumentumot, az - a 2001. évi XXXV. törvény szerint - pontosan olyan jogi következményekkel jár, mintha a saját, kézzel írott aláírásával írta volna alá.
Az E-hiteles cégkivonaton az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása szerepel.

Egy digitálisan aláírt üzenet olvasója ellenőrizni tudja egyrészt az üzenetet küldő személyazonosságát, másrészt az üzenet sértetlenségét. Az E-hiteles cégkivonatot a MICROSEC e-Szigno programjával lehet megtekinteni, és az aláírás érnyességét ellenőrizni.
Bővebben az e-Szignó programról: http://www.e-szigno.hu/

További részletes információkat az alábbi linkre kattinta találhat:

E-hiteles cégkivonat részletes információk új ablakban

  • Formátum: elektronikus, ES3
  • Szállítás: emailben, azonnal
  • Tartalom: a cég aktuális, részletes adatai
  • Hitelesség: digitális hitelesítéssel
  • Megnyitás: Microsec e-Szognó program
Mennyire volt hasznos ez a tartalom?
* * * * *
5/5 (1 értékelés)

Céginformációs hírek