Aláírási címpéldány információk - letöltés, megrendelés

Aláírási címpéldány/Aláírási-minta

Aláírási címpéldány/Aláírási-minta elektronikus es3 aktába csomagolt pdf dokumentum. Az es3 akta kicsomagolásához az ingyenes e-szignó program szükséges.

Szolgáltatásunkon keresztül 0-24 órában közvetlenül a Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat adatbázisából hiteles, hatályos, (aktuális napi frissítésű) adatokhoz juthat hozzá.


Aláírási címpéldány/Aláírási-minta felhasználása

Meghatározott tartalmi és formai kellékekkel rendelkező dokumentum, amely a cég képviseletében aláírásra jogosultak - cégbejegyzésre jogosultak - aláírásának mintáját tartalmazza.
Célja, hogy a jogosult személyeken kívül más ne járhasson el a szervezet képviseletében, és nevében ne vállalhasson kötelezettségeket.


Online kézbesítés

Automatikus online szolgáltatás, 0-24 órában letölthető. Az aláírási címpéldány/aláírási-minta online dokumentum, fizetés után azonnal e-mailben kapja meg a Vásárló. 

Az aláírási címpéldányokat nem minden esetben tartalmazza az Országos Cégnyilvántartó és Céginformációs Rendszer. Amennyiben az aláírási címpéldány nem elérhető, a rendszer automatikusan visszaterheli a dokumentum díját a Vásárlónak.


Aláírási címpéldány/Aláírási-minta tartalma

Az aláírási címpéldány/Aláírási-minta tartalmazza az adott cég képviseletében aláírásra jogosultak - cégbejegyzésre jogosultak - aláírásának mintáját.


ES3 fájl megnyitása

Az .es3 fájlok megnyitása az e-Szigno programmal lehetséges. A program legfrissebb verziójának letöltéséhez kattintson erre a linkre: Es3 fájl megnyitás - E-Szigno program letöltése (Vagy keresse fel az e-szigno.hu oldalt.)


Aláírási címpéldány/Aláírási-minta minta

Az ingyenes e-szignó programmal megynitott .es3 aktában a bal oldalon található meg a pdf aláírási címpéldány. Dupla kattintással a pdf dokumentum megnyitható és ezután lementhető a saját gépre.

Aláírási címpéldány/Aláírási-minta minta pdf megnyitása új ablakban

Rendelje meg most a keresett aláírási címpéldányt, melyhez először keressen a cégre a fenti cégkeresővel!