E-hiteles cégkivonat letöltés, megrendelés

E-hiteles cégkivonat (es3 formátum) elektronikus aláírással, időbélyeggel ellátott dokumentum.

Szolgáltatásunkon keresztül 0-24 órában közvetlenül a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának adatbázisából hiteles, hatályos, (aktuális napi frissítésű) adatokat tartalmazó e-hiteles cégkivonat tölthető le.


Felhasználása

Az e-hiteles cégkivonat hatályos, hiteles, napi frissítésű adatokat tartalmaz, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege garantálja a hiteles adatok sérthetetlenségét. A dokumentum aláírása fokozott biztonságú, ezért nem minősül közokiratnak. Elektronikus dokumentumként bizonyító erejű, kinyomtatva nem őrzi meg az elektronikus aláírás biztonságát. Többnyire banki ügyintézéshez elfogadják - kérjük, minden esetben tájékozódjon, elfogadják-e a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának adatbázisából származó e-hiteles cégkivonatot! Oldalunkon többféle cégkivonat megrendelhető (Cégkivonat, e-hiteles cégkivonat, közhiteles cégkivonat).


Kézbesítés

Automatikus online szolgáltatás, 0-24 órában letölthető. Az e-hiteles cégkivonat online dokumentum, fizetés után azonnal e-mailben kapja meg a Vásárló. Az e-hiteles dokumentumot az ingyenes e-szigno (www.e-szigno.hu) programmal lehet megtekinteni.


E-hiteles cégkivonat tartalma

A cégkivonat tartalmazza az adott időpontban fennálló hatályos bejegyzéseket. (Törölt adatokat nem tartalmaz, csak az aktuális hatályban levő hatályos adatokat.)


ES3 fájl megnyitása

Az .es3 fájlok megnyitása az e-Szigno programmal lehetséges. A program legfrissebb verziójának letöltéséhez kattintson erre a linkre: Es3 fájl megnyitás - E-Szigno program letöltése (Vagy keresse fel az e-szigno.hu oldalt.)


E-hiteles cégkivonat minta

(A cégkivonatok felépítése cégenként eltérhet egymástól)

.Es3 Cégkivonat megnyitása e-Szigno programban
.Es3 Cégkivonat adatlapja
.Es3 Cégkivonat aláírás ellenőrzése

Rendeljen most e-hiteles cégkivonatot, melyhez először keressen a cégre a fenti keresővel!

Mennyire volt hasznos ez a tartalom?
* * * . - -
3,3/5 (16 értékelés)