Cégtörténet (cégmásolat) megrendelés

Szolgáltatásunkon keresztül 0-24 órában közvetlenül a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának adatbázisából hiteles, hatályos, (aktuális napi frissítésű) adatokat tartalmazó cégmásolat tölthető le.


Felhasználása

A korábbi hatályos, ám már törölt cégadatok ellenőrzésre, tájékozódásra, közhiteles formában hivatalos ügyintézésre, bizonyításra alkalmasak.


Kézbesítés

Automatikus online szolgáltatás, 0-24 órában letölthető. A cégmásolat online dokumentum, fizetés után azonnal elektronikus formában letölthető, valamint e-mailben is megkapja a Vásárló. Amennyiben hivatalos közhiteles formában kívánja megrendelni a cégmásolatot, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.


Cégmásolat tartalma

A napi frissítésű hiteles, hatályos adatok mellett tartalmazza a korábban törölt cégadatokat is, pontos időszak megjelöléssel (tól-ig), a cégbejegyzés időpontjáig visszamenőleg. (pl. korábbi tevékenységi körök, bankszámlák, tisztségviselők, székhelyek, tőkeváltozások, esetleges végrehajtások időpontjai, stb.) A cégmásolat törölt cégek esetén is tartalmazza a korábbi hatályos céginformációkat.


Cégmásolat minta

A cégmásolatok felépítése cégenként eltérhet egymástól)

Cégmásolat megnyitása új ablakban

Cégkivonat minta

Rendeljen most cégtörténetet, melyhez először keressen a cégre a fenti keresővel!

Mennyire volt hasznos ez a tartalom?
* * . - - -
2,4/5 (18 értékelés)